Veghel Nieuws.nl: afsluiting editie 3

Ook Bob Hutten inspireert startende ondernemers bij PmeK

Rachel vd Greef geflankeerd door Wim vd Donk en Bob Hutten
Foto: PmeK

Zo’n 120 deelnemers en genodigden waren op woensdag 4 februari bijeen in Den Bosch voor de feestelijke afsluiting van de derde editie van Picknick met een Klik. Het evenement vond plaats in het fraaie pand van Brand Loyalty aan de Koningsweg. Eregast was de van origine Veghelse Commissaris van de Koning in Brabant, Wim van de Donk.

In het bijzondere concept zetten Brabantse topondernemers waaronder Bob Hutten,  zich belangeloos in om startende ondernemers te helpen met hun ondernemersvragen. Inmiddels is de vierde editie in gang gezet en zijn plannen voor een ‘Picknick community’ in de maak.

Voorafgaande aan de bijeenkomst troffen starters en inspirators elkaar in een informele setting, waarin men met elkaar terugblikte op het achterliggende ‘picknick’ traject. Unaniem toonden de deelnemers zich bijzonder ingenomen met de steun die zij zowel van hun inspirators, als van elkaar hadden ontvangen. In het auditorium vond vervolgens het officiële gedeelte plaats. Rachel van de Greef, initiatiefneemster van Picknick met een Klik, sprak enkele zeer persoonlijke woorden en bedankte starters, inspirators en partners voor hun geloof en belangeloze bijdragen.

 

Verschil maken

Eregast Wim van de Donk legde in zijn toespraak de verbinding tussen de kernwaarden van Picknick met een Klik; samen geven, delen, klein PmK afsluiting 4-2-2015 (2)samenwerken en waarderen, met wat ondernemend Brabant nodig heeft om verder te groeien. “ “Ondernemen is betekenis geven aan bezieling en dus meer dan alleen winst maken. Samen zijn we verantwoordelijk om het verschil te maken”. Inspirator Bob Hutten brak nog een lans voor steun aan de ‘kleine ondernemers’ die zo belangrijk zijn voor de Brabantse economie en riep mede-ondernemers op jaarlijks één of twee starters op weg te helpen. Bijzonder is dat alle topondernemers zich hiervoor dan belangeloos inzetten. Na het officiële gedeelte kon men onder genot van een culinair hapje en een drankje verzorgd door Noble, nog even napraten en netwerken.

Meer weten over Picknick met een Klik? Kijk op: www.picknickmeteenklik.nl

 

, ,