Deelnemen

Waarom deelnemen?

Met je deelname aan Picknick met een Klik verzeker je jezelf van een traject waarin je gaat bouwen aan je onderneming. Je kunt al je ondernemersvragen voorleggen aan doorgewinterde topondernemers, die zich willen inzetten om jou te helpen ondernemen. Je bereikt zowel op zakelijk, als op persoonlijk gebied groei. Niet alleen met behulp van je inspirator, maar ook zeker van je mededeelnemers.

Hoe dat werkt? Dat vertellen enkele deelnemers van voorgaande Picknicks zelf.

Een greep uit de reacties:

“Picknick met een Klik was nog veel meer dan ik verwacht had. Het hoge (!) niveau van de inspirators heeft me echt verrast, helemaal super. Het aller- allerbeste aan het evenement was de sfeer. Dit is niet in geld uit te drukken.”

“Door de goede gesprekken met mijn inspirator en de leuke contacten met andere deelnemers krijg je veel nieuwe inspiratie. En dat loont! Want sinds Picknick met een Klik heb ik meer klantbezoeken en daadwerkelijke opdrachten gegenereerd dan ooit! Mijn resultaat? Een verdubbeling van de omzet!”

“Picknick met een Klik heeft mijn wereld vergroot. Vooraf had ik niet kunnen bedenken hoeveel dit traject mij zou bieden. Niet alleen heb ik veel inspirerende mensen aan mijn netwerk kunnen toevoegen, ook mijn focus op waarnaar ik toe wil met mijn bedrijf heb ik veel helderder voor ogen. Een aanrader voor elke ondernemer.”

“Drie jaar geleden nam ik deel aan Picknick met een Klik. Nog steeds heb ik contact met mijn inspirator. Regelmatig geeft hij mij nog waardevolle adviezen, die mijn onderneming laten groeien.”

“Dat Picknick met een Klik werkt, blijkt wel uit hoe deelnemers het traject waarderen. Met een cijfer negen! Een resultaat om trots op te zijn.”

Wat verwachten we van je?

Aanwezigheid

Deelname aan Picknick met een Klik is niet vrijblijvend. Voor jouw eigen ervaring, voor de inspirators en voor de organisatie is het van belang dat je aanwezig bent bij élke bijeenkomst van Picknick met een Klik. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan zien we je graag bij een volgende editie terug.

Agenda Picknick met een Klik editie 5 (2017)

Commitment

Bij Picknick met een Klik is ruimte voor enthousiastelingen die flinke stappen willen zetten met hun eigen onderneming. De inspirators willen zich hier graag voor inzetten! Zij worden op hun beurt ook graag geïnspireerd. We vragen daarom dezelfde energie en inzet van jou.

Inschrijfgeld

Per half november 2016 opent de inschrijving voor Picknick met een Klik editie 5. We zijn trots op onze samenwerking met Rabobank Uden-Veghel, Rabobank ‘s-Hertogenbosch E.O., Rabobank Oss Bernheze, Rabobank Land van Cuijck, Rabobank Hart van de Meierij, Rabobank Peel Noord en OndernemersLift+. Omdat zij geloven in Picknick met een Klik dragen zij graag financieel bij.

Hierdoor is het mogelijk om jou het gehele traject aan te bieden voor slechts €499,- (excl. BTW), in plaats van de werkelijke kosten van €3.500,- (excl. BTW).

Voorwaarden en selectie

Met jouw keuze voor Picknick met een Klik, kies je voor een traject met sterke kernwaarden. Picknick met een Klik staat voor Geven, Delen, Samenwerken en Waarderen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ten grondslag ligt aan het nieuwe ondernemen én aan de impact die Picknick met een Klik maakt op deelnemers én inspirators. Deze kernwaarden staan, samen met onderstaande randvoorwaarden, centraal bij de selectie van deelnemers en inspirators voor elke editie van Picknick met een Klik.

Wie ben jij?

  • Je bent een fulltime ondernemer met een tomeloze ambitie.
  • Je hebt een gezond bedrijf en wilt groeien. Je bent enthousiast, onderneemt vanuit passie.
  • Je onderneemt in provincie Noordoost-Brabant.
  • Je staat open voor inspiratie en interactie met anderen.
  • Je bent proactief en wilt je ondernemersvragen delen om te groeien.
  • Je neemt deel aan alle gezamenlijke bijeenkomsten van Picknick met een Klik, editie 5.

De ideale Picknicker

De ideale Picknicker is er één van alle leeftijden. Hij of zij is niet persé hbo of universitair geschoold, maar is enorm gedreven, ambitieus en heeft power en passie. Hij of zij heeft inzicht in de markt waarin hij/zij onderneemt, heeft een bijzonder talent waar hij/zij in gelooft en voor wil gaan. De ideale Picknicker heeft de focus op zijn/haar onderneming, werkt niet in loondienst en is al een paar jaar onderweg om er een succes van te maken. De Picknicker staat midden in het leven, heeft een brede interesse en is op de hoogte van wat er speelt. Hij/zij is geïnteresseerd in nieuwe dingen. De Picknicker wil geven en delen, gelooft in het nieuwe ondernemen en wil niet alleen kennis halen, maar ook iets brengen.

Selectie

Wil je meedoen aan Picknick met een Klik? De inschrijving voor Editie 5 is helaas gesloten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende editie.