Mieke van Deursen

MiekeVanDeursen250px

logos_mieke

 

Waarom heb je “ja” gezegd tegen Picknick met een Klik?
Het spreekt me altijd aan om jonge ondernemers te motiveren, te inspireren en hen een duwtje in de rug te geven. Het boeit me om jonge mensen out of the box te laten denken en hen zo verder te helpen met hun onderneming.

Hoe zou je jezelf omschrijven? / Wat zijn jouw talenten?
Ik ben een doorzetter met lef, creatief, motiverend, positief, direct, straight en ik heb een brede scope.

Waarvan krijg jij energie?
Van nieuwe ontwikkelingen in de breedste zin des woords. Van enthousiaste, gelukkige werknemers die met nieuwe plannen komen. Ik haal mijn inspiratie vaak uit het kijken en luisteren naar anderen.

Wat was jouw grootste leermoment als ondernemer?
De kracht van de stilte. Niet direct reageren, maar luisteren naar anderen, naar hun gesprekken, zonder me daar meteen mee te bemoeien.

Wat is het beste advies dat jij van iemand gekregen hebt?
Het advies van mijn ouders: Eerst je geld verdienen voordat je het uitgeeft.

Welk succesmoment zal jou altijd bijblijven?
Ik heb niet echt een succesmoment, ik ervaar vele momenten als succes. De nieuwe collectiepresentatie, enthousiaste mensen, een creatieve dag, noem maar op.

Wat mag een starter verwachten van jou, als Inspirator?
Ik zal hen helpen, motiveren waar ik kan. Ik wil hen inspireren, trots op zichzelf laten zijn. Ze leren dat je out of the box kunt én mag denken. Op een positieve en directe manier.

Wat verwacht jij als inspirator van jouw starters?
Dat zij vooral DOEN. Niet te veel denken, praten etc. maar doen! En dat zij veel vragen aan mij durven te stellen. Liever 3 maal per dag dan 1 keer per week. Door vragen stellen, leer je en kom je verder.