Sabine Hulsman

Cookie-company-250-px

Waarom heb je ‘ja’ gezegd tegen Picknick met een Klik?
En denk dat jonge ondernemers kunnen leren van de door ‘de wol geverfde’ ondernemers. Mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

Hoe zou je jezelf omschrijven? / Wat zijn jouw talenten?
Ik ben als ondernemer in staat om commercialiteit te combineren met creativiteit. Aan die talenten heb ik vervolgens ook nog een flinke scheut energie en de nodige overtuigingskracht toegevoegd.

Waarvan krijg jij energie?
Ik krijg energie van het uitwerken van nieuwe producten en ideeën samen met onze klanten en ons team. Dat geeft mij veel kracht.

Wat was jouw grootste leermoment als ondernemer?
Toen ik op een goed moment dacht dat ‘ik er al was’ en vervolgens het ‘trucje’ nog wel een keer kon doen. Dat bleek toch zo niet te werken.

Wat is het beste advies dat jij van iemand gekregen hebt?
Dat is advies luidt: ‘focussen op je corebusiness en vervolgens blijven focussen op je corebusiness’.

Welk succesmoment zal jou altijd bijblijven?
Dat is moeilijk kiezen. In de afgelopen achttien jaar zijn er veel hoogte- en dieptepunten geweest. Die blijven je allemaal wel bij.

Wat mag een starter verwachten van jou, als Inspirator?
Ik ben iemand van eerlijke antwoorden en advies en geen blah blah verhalen. Ze moeten me echter niet over lastige financiële vraagstukken laten nadenken.

Wat verwacht jij als inspirator van jouw starters?
Ik verwacht van mijn starters toewijding en een open mind. En als ze toch geen klik met mij hebben, moeten ze dat eerlijk zeggen. Het is anders zonde van onze tijd.

Wat is jouw favoriete ondernemersquote?
‘Fake it, untill you make it!’ haha en de meer serieuze ’Go fish were the fish are’ een zeker in mijn business hele belangrijke quote. Ik gebruik ze beiden regelmatig.