Over Picknick met een Klik

Wat ga je ervaren?

Het gehele traject bestaat uit een aantal gezamenlijke bijeenkomsten, een thema-avond en een individueel coachtraject. Tijdens de energieke bijeenkomsten worden verbindingen gelegd tussen deelnemers onderling en tussen de deelnemers en de inspirators.

Voor exacte data, tijden en locaties, bekijk je de agenda.

Het Picknick met een Klik traject

De Kick-off

Deze bijeenkomst staat in het teken van ontmoeten, informeren en voorbereiden. Tijdens deze avond leer jij als deelnemer, de andere deelnemers en hun ondernemingen kennen. Dit zijn de eerste stappen die je zet naar een nieuw netwerk. Daarnaast word je verder geïnformeerd over Picknick met een Klik én ga je deelnemen aan een workshop waarin je leert pitchen. De workshop is erop gericht om je optimaal voor te bereiden op de speeddates en de verdiepende picknick met je inspirator tijdens de picknickbijeenkomst. De workshop helpt je namelijk met het verder concretiseren van je ondernemersvragen en doelen.

De Picknick

Energie, verbinding, positiviteit en inspiratie, dat zijn de kernwoorden voor deze dag. De picknickbijeenkomst vindt overdag plaats op een mooie locatie. Op deze dag ga jij je inspirator vinden! Je maakt kennis met alle inspirators door middel van speeddates. In een heel korte tijd weet je al waar jouw kliks zitten. De definitieve match wordt met behulp van jouw voorkeuren gemaakt door de organisatie. Tijdens de heerlijke picknick maken jij en je inspirator de verdiepingsslag in jullie kennismaking en worden de eerste afspraken gemaakt voor het coachtraject dat in de komende maanden zal volgen.

Het Coachtraject

Je eerste afspraken zijn gemaakt. Jij en je inspirator weten wat je van elkaar mag verwachten en jullie gaan aan de slag. De minimale tijdsinvestering van je inspirator is vier uur coaching in vier maanden tijd, maar jij steekt er natuurlijk meer uren in! Op welke manier jullie dit invullen, is aan jullie zelf en afhankelijk van je ondernemersvragen. Je bent de regisseur van je eigen traject.

Tijdens de vier maanden kan je natuurlijk ook altijd terecht bij Team Picknick met een Klik en daarnaast blijf je op de hoogte via regelmatige nieuwsbrieven en sociale media!

De Afsluiting

Aan het einde van het gehele traject, vindt de afsluiting plaats met alle deelnemers en inspirators. Deze middag staat in het teken van successen én leermomenten delen, elkaar inspireren en waarderen. Even stilstaan, terugblikken en vooruit kijken. De bijeenkomst biedt tevens nog een mooie gelegenheid om te netwerken.

Benieuwd naar de successen en bijzondere ervaringen van deelnemers en inspirators? Bekijk ons Picknick-magazine en laat je inspireren!

De Thema-avond

Er wordt gedurende het traject een thema-avond georganiseerd. Dit is een intervisiebijeenkomst waarbij ook sprekers aanwezig zijn.

Na Picknick met een Klik

Doordat de huidige editie van Picknick met een Klik mogelijk is gemaakt door Rabobank en OndernemersLift+, het innovatieve startersinitiatief van Noordoost-Brabant, kunnen onze deelnemers na afloop gemakkelijk aansluiten op het netwerk van Rabobank en OndernemersLift+ en haar dienstverlening

Onze missie

Veel groeiende ondernemers worstelen met ondernemersvragen. Waar sta ik met mijn bedrijf? Waar wil ik naar toe? En hoe kom ik daar? Ons gezamenlijke doel is het ondersteunen van jou, als kansrijke ondernemer in het opbouwen van een gezond groeiend bedrijf. Op deze manier stimuleren we innovatie en regionale bedrijvigheid.

Versterken door Verbinden

Wij geloven dat je door middel van het leggen van waardevolle verbindingen met elkaar, meer kunt bereiken dan dat je individueel bereikt. Zoals een bekende uitspraak luidt: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Picknick met een Klik is gebaseerd op het motto “Versterken door Verbinden. Dit merk je in elk onderdeel van het traject. Onze kernwaarden zijn niet voor niets: Geven, Delen, Samenwerken en Waarderen.

geven-delen-samenwerke-waarderen-fixed

De topondernemers, die van ons de passende naam Inspirators krijgen, worden geselecteerd op basis van hun inspiratie, energie, kunde en vooral hun geloof in deze kernwaarden. Dat onderscheidt Picknick met een Klik van andere initiatieven voor groeiende ondernemers.