Persbericht: PmeK Editie 5 van start!

Picknick met een Klik editie 5

”Topondernemers geven, delen en werken samen met kansrijke ondernemers”

Op 15 november gaat de inschrijving voor de 5e editie van Picknick met een Klik weer open. Picknick met een Klik koppelt kansrijke ondernemers aan een zestal inspirators, allen gevestigde topondernemers. Een unieke kans voor de ondernemer om te leren van de ervaringen, de kennis en het netwerk van deze inspirators.

Tijdens het zes maanden durende traject sparren de ondernemers over hun business en krijgen ze een individueel coachingstraject met een inspirator. Voor de komende editie zijn de volgende inspirators al bekend gemaakt; Jan Meurs van o.a. Lekker Laag en Ome Jan, Krein Bons van Van Haren, Herman Molenaar van Vanderlande, Ron Steenkuijl van ADG diensten en Eric van Schagen van Simac. Stuk voor stuk gepassioneerde, inspirerende en geslaagde ondernemers. De laatste inspirator wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

Picknick met een Klik heeft met eerdere edities bewezen een grote toegevoegde waarde te bieden aan de ondernemers. Ook de inspirators kijken uit naar Picknick met een Klik. Krein Bons zegt hierover: Picknick met een Klik verbindt op verrassende en unieke wijze. De nieuwe generatie ondernemers zijn de toekomst. Ik deel graag mijn kennis en kunde met deze enthousiaste groep mensen”.

Er is ruimte voor achttien kansrijke ondernemers. De inschrijving is geopend tot 7 januari. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website www.picknickmeteenklik.nl. Picknick met een Klik is een initiatief van Support met een Klik en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank en OndernemersLift+.

, , , , , , , , , ,