Onze partners

Picknick met een Klik wordt mogelijk gemaakt door onze partners:

  • OndernemersLift+
  • Rabobanken: ‘s-Hertogenbosch en Omstreken, De Langstraat

Picknick met een Klik editie 4 wordt mogelijk gemaakt door onze partners:

  • OndernemersLift+
  • Rabobanken: Uden-Veghel, Hart van Brabant, Hart van De Meierij

OndernemersLift+

OndernemersLift+ is een samenwerkingsverband van verschillende onderwijsinstellingen, ondernemingen en stichtingen en wordt mede mogelijk gemaakt door Agentschap NL en de provincie Noord-Brabant.

OndernemersLift+ gunt ondernemers succes! Als netwerk van Overheid, Ondernemers en Onderwijs ondersteunt, faciliteert en stimuleert OndernemersLift+ innovatieve startende en groeiende (student)ondernemers in de regio Noordoost-Brabant. OndernemersLift+ biedt nadrukkelijk de mogelijkheid contact te leggen met haar partners, zodat deze direct van waarde kunnen zijn bij het creëren van groeikansen en realiseren van ideeën en ambities.

Rabobank

Al meer dan honderd jaar zien deze lokale Rabobanken het als hun primaire taak om hun zakelijke klanten met elkaar in contact te brengen en met elkaar te verbinden. De overtuiging van hen is dat samenwerken, verbinden en het delen van kennis tussen ondernemers leidt tot vernieuwing. Rabobank doet dit op tal van manieren en altijd met het doel om ondernemers een stap verder te helpen.

Er was snel een ‘klik’ tussen de Rabobank en Rachel van de Greef (initiator Picknick met een Klik, red.). Het idee om ambitieuze ondernemers die willen groeien, te verbinden met top-ondernemers uit het netwerk van de Rabobank hebben zij direct omarmt.

“Geweldig ook om het enthousiasme te zien bij de top-ondernemers die de rol van inspirator, belangeloos voor hun rekening willen nemen. Wij hebben er vertrouwen in dat de inspirerende ontmoetingen die gaan komen tussen de ondernemers, zullen leiden tot succes en vernieuwing,” aldus Edgar Dissel en Leo Mastenbroek, directie Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken en Rabobank De Langstraat.